Szublimálható textilek

Egyedi méteráru kivitelezéséhez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldást a poliészter alapanyagok szublimálása jelentheti. – A szublimációval foglalkozó cégek akár 1 méter egyedi textil előállítását is nagyon rövid határidővel tudják vállalni. –

Széles választékkal készültünk mind a szublimáló cégek, mind a tervezők, gyártók igényeihez igazodva. Állandó készleten olyan fix illetve elasztikus poliésztereket tartunk, amelyekkel már hosszú ideje dolgoznak vásárlóink, jól kombinálhatóak természetes textilekkel, vagy a szublimálható anyag uni színeivel. (például a poliészter jersey kiválóan passzol a viszkóz jerseyhez, a poliészter futter összevarrható az elasztikus pamut futterrel, mert mind nyúlásában, mind tapintásában hasonló).

A természetes anyagok kedvelőinek már olyan szublimálható anyagot is tudunk biztosítani, ami belül pamut a külső fele pedig poliészter, így a test felszínével csak a pamut érintkezik. (Lásd: Pamut belsejű szublimálható futter és pamut belsejű bolyhos poliészter)

Sport- és fitnessruházat gyártásához széles választékú poliészter alapanyagú textileket kínálunk elsősorban a szublimáláshoz alkalmas fehér színben. Jersey és futter hatású anyagok mellett a speciális sportmez-, fitnessruházat gyártásához használható textileket kínálunk széles választékban készletről vagy 1-2 hetes szállítási határidővel.

 

Ha bővebben szeretne tájékozódni a textilekről, kérjük válassza ki az alapanyagot, melyről bővebben szeretne olvasni, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon!

Poliészter jersey

Poliészter fitness